dijous, 10 de juliol del 2014

Com ens ajuda la llet d'euga?




Fins fa poc se sabia que la llet d'euga era un aliment molt complet i la més semblant a la materna. Recents estudis científics han arribat a la conclusió que posseeix propietats beneficioses per al funcionament de l'organisme humà. 

La llet d'euga té menys greix que la llet humana i la de vaca. El seu contingut en lactosa és semblant al de la llet humana. Té un alt contingut en proteïnes, poder energètic ràpid i és una important ajuda en problemes digestius i de la pell. 










Propietats de la llet d'euga: 



  • La llet d'euga pot ajudar significativament a la regeneració de la flora intestinal. Millora la regulació del trànsit digestiu i ajuda a reduir el malestar i les nàusees. 
  • Té efectes antiinflamatoris a nivell gastrointestinal ajudant a minimitzar les inflamacions. 
  • Pot actuar com a protector hepàtic davant l'acumulació de ferro en el fetge. El consum de llet d'egua pot regular l'activitat de les transaminases. 
  • La poden prendre persones diabètiques, encara que s'ha de mantenir el control glucèmic. 
  • Important en les persones afectades per la psoriasi, ajuda a que els brots siguin menys virulents i la seva àrea afectada menor. 
  • Pot aportar millores en les persones amb dermatitis atòpica. 
  • Ajuda a corregir algunes anèmies. 
  • Millora l'estat anímic. Redueix la sensació de cansament i fatiga. Millora la recuperació produïda pel desgast físic i ajuda a augmentar les defenses del cos. 
  • La llet d'euga pot tenir efectes beneficiosos en persones amb intolerància a la lactosa. 


La llet d'euga té un paper important en la cosmètica natural, sanejant, hidratant i regenerant la pell. 

La Llet d'euga. 

Més informació: 



Salut 

La Cuina de Berga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada