dilluns, 13 d’octubre del 2014

Ja coneixes el Pa d'Abella ?



Pa d'Abella del Paratge de La Serra del Boix

Font principal d'alimentació de les cries i de les abelles més joves. És l'ingredient més important en la composició de la gelea reial que és l'aliment de l'abella reina durant tota la seva vida. 

És un compost de pol·len, mel i diversos enzims afegits  per les abelles.
Aquestes l'acumulen i emmagatzemen  a les petites cel·les dins del rusc.
Per l'acció de bacteris, fongs del sucre i llevats es produeix una  fermentació làctica que dóna lloc al pa d'abella. 



Vols un suplement alimentari totalment natural i de màxima qualitat? El pa d'abella ho és.:


  • Té els 8 aminoàcids essencials.
  • Predomini de vitamina B (també presents les vitamines A, C, D, E i H).
  • Àcid oleic, hidrats de carboni, greixos, sodi i fibra alimentària.
  • Sucres (fructosa, glucosa, maltosa). Si ets, tens algun fill o conegut intolerant a la lactosa, el poden prendre a causa de la presència ínfima de lactosa monohidratada.
  • Altament eficaç en  carències de l'alimentació.  Combat els efectes de la contaminació ambiental i atenua el desgast físic causat per l'estrès.

Vols saber quins són els beneficis del pa d'abella?:

  • Tonifica, estimula, reequilibra i desintoxica.
  • Substància antitòxica, bactericida, antisèptica i regeneradora de la flora intestinal.
  • Regularitza les funcions digestives, estimula la gana i el peristaltisme intestinal, el pàncrees i la vesícula biliar.
  • Equilibra el PH de la sang i el funcionament del sistema nerviós i produeix sang.
  • Compensa les carències minerals i electromagnètiques, anima el metabolisme, augmenta la resistència vascular, evita la fatiga, augmenta la força vital, les immunitats naturals i rejoveneix els teixits.
  • Potencia el cervell i l'intel·lecte.
  • Augmenta la immunitat de l'organisme davant infeccions, allarga la joventut i inhibeix les formacions canceroses.
  • Actua com a protector en pacients de càncer que estan en tractament de quimioteràpia/radioteràpia.
  • Regula el funcionament del fetge a causa del seu alt contingut en metionina, que incrementa la concentració de triglicèrids.
  • Recomanat en casos d'anèmies, problemes del creixement (cabells, dents, nens...).

Si t'interessa, la dosis diària per un adult és d'una culleradeta de cafè en dejú i la meitat per a nens. Ràpidament notaràs els efectes, però un ús continuat i moderat produirà el màxim benefici.

Un dels  millors Pa d'Abella és la del productor Mic&Em, Mel del paratge de la serra del Boix i la pots trobar a La Cuina de Berga.


Salut

La Cuina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada